Vem är jag?

Minna, det är mitt namn och jag är en glad tjej, som levt här på jorden i 17, snart 18 år. Det som kommer bli huvudfokuset på min blogg är den passion jag känner för hälsan: både i form av matlagning, träning och psykiskt. Sedan kan jag ju nämna att kokos är något otroligt gott (om ni undrar över mitt bloggnamn). Annars inleder jag snart tredje året på gymnasiet och satsar på att i framtiden jobba med någonting som rör hälsan. Vad det blir får vi helt enkelt se. Förutom att vara glad är jag både nyfiken och fantasifull av mig. Två egenskaper som i mitt fall lett till ett stort intresse för världen, olika kulturer, att skriva, fotografera och göra PowerPoints. (Det sistnämnda nämnde jag bara för att jag verkligen ÄLSKAR det, haha.) Mitt mål med bloggen är att ha en bas för mina recept, inspirera andra och sprida en sund hälsoglädje. Så nu ska jag ta min lilla choklad bit, mysa runt i mina pyjamas byxor och bara vara. För det är vad jag i stunden mår bra av och precis som jag är värd att må bra är du det också och det är något jag vill förmedla. Både till er och till mig själv.

Så Välkommen och hoppas du kommer trivas här på min blogg!

 IMG_9744

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Vem är jag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>