Receptkalender

IMG_2212

En perfekt födelsedagspresent måste inte kosta mängder av pengar. Utan kolla bara vad jag fick utav min fina och pyssliga vän Moa Hoffstedt. En fullkomligt underbar Receptkalender, med ett nytt recept hela december ut.

IMG_2221

Jag älskar verkligen konceptet med en egengjord och personlig kalender. Samt att denna verkligen är jag i ett nötskal. Den ger mig alltså en månad fyllt av två saker jag älskar, recept och nya utmaningar!

IMG_2214

Jag inledde gårdagen, 1:a december, med sovmorgon och att vara barnvakt till min fyraåriga syster. Så vad passade inte bättre än att ställa sig i köket och testa det första receptet. Vilket var marsipanfigurer på härliga näringsrika ingredienser. Vi gjorde bland annat ”snögubbar”, grisar,  runda bollar, stjärnor och pepparkaksgubbar.

IMG_2249marsipanfigurerIMG_2250 1

Har ni någon kalender i år? 😀

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Receptkalender

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>