Ugnsbakad äpple, carob & vaniljgröt

Nu har vintern slagit till, kyligt och ändå otroligt härligt.

Jag älskar den här tiden, slutet av november till december. När det känns hur mysigt som helst att dra på varma tofflor, en kopp te och sitta invirad i en filt. Samt är jag förälskad i snö. Grått, iskallt och ruskigt väder är en helt annan femma, nu pratar jag bara om de dagarna med instagram vänliga vita flingor som yr utanför fönstret.

IMG_2168

På tal om snö, så har jag snöat in på ugnsbakad gröt. Vanilj, päron, äpple, choklad, banan… Det finns otroligt många varianter. Men den jag delar med mig av idag innehåller bland annat ett alternativ till kakao vid namn carob, som är rik på kalcium och andra nyttigheter. Samt smakar helt underbart!

IMG_2156ugnsbakad äpple, carob, vaniljgrötIMG_2159

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>