#Prayforparis

large

largeJag tror att jag tillsammans med många andra i helgen fått uppleva chocken över det som hände i Paris. Jag vill idag bara skriva ett kort inlägg. Ett inlägg som är till för en tanke på alla de i drabbade i Frankrike. En tanke på alla andra i stunden drabbade platser i världen. Platser drabbade av konflikter & bråk. Jag vill inte ha konflikter, jag vill ha fred.

Hoppas vi alla tillsammans kan försöka hitta en trygghet mitt i allt det här. Tänk om trygghet vore något konkret, något att ta på, som t.ex. en gigantiskt filt. Då hade jag klippt den i små bitar och delat ut till alla. Lättare sagt än gjort. I vilket fall som har vi varandra och det måste vi ta vara på. Ta vara på era nära och kära och glöm inte bort er själva, även du är viktig.

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “#Prayforparis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>