Mina favoritbars – Trio av Roo’bars

IMG_1811

Roo’bars bidrar enligt mig inte bara till energi igenom naturliga och näringsrika ingredienser. Utan, HALLÅ, med en färgklick och den lite smått busiga designen är det svårt att inte bli åtminstone lite upplyft. Även dessa barer innehåller och får sötma ifrån inget mindre än dadlar. Om jag får säga det själv, så är dadlar något av de godaste sätten att skapa en naturlig sötma med.

IMG_1818

Chia coconut är min bästis. Som jag gärna har med mig på dagsutflykter, myskvällar och framför bioduken.

IMG_1817

Inca berry & orange är en glädjespridare som ger mig energi och c-vitamin när den är som mest behövlig.

Hemp protein och Chia är min träningsbuddy, peppande inför träningspass och även en snäll påfyllare efteråt!

IMG_1815

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Mina favoritbars – Trio av Roo’bars

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>