Raw Pumpkin Pie

Det är dagen med stort H, Halloween!

IMG_1892 1

Då tänkte jag att jag skulle dela med mig av en unik smakupplevelse i form av en Raw pumpa paj, en paj med höstens underbara smaker ingefära, kanel och kardemumma. Pumpa passar riktigt bra till en helg som denna och det är inte heller svårt att finna dem i våra affärer.

IMG_1888 1

raw lager 1IMG_1868 1lager 2IMG_1871 1

Ät den till efterrätt, mellis eller unna dig en stor härlig bit till frukost.

IMG_1890 1

Om ni verkligen gillar pumpa och näringssmarta efterätter kan ni också kika in detta spännande pumparecept!

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Raw Pumpkin Pie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>