My bucket list – höstfotografering

MinnaHöst3

Igår bestämde jag och min bonuspappa Mattias oss för att gå ut i trädgården och fotografera. Dels för att testa hans blixtrar och mitt nya stativ, Manfrotto, som jag nu när den ändå kom på tal kan avslöja var en utav mina födelsedagspresenter!

MinnaHöstBok1

Tanken var att fota min nya bok ”My bucket list”, vilket även den är en födelsedagspresent. (TACK Moa och Ida)

My Bucket list är en bok med plats för 101 stycken saker som jag vill hinna göra under min livstid. Dessa 101 saker får jag skriva i och själv följa upp med hjälp av boken. Hur kul som helst, jag älskar verkligen den här sortens böcker!

MinnaHöstStol2MinnaHöst5

Alla dessa bilder är tagna utav Mattias Westerberg. Dock är det han och jag tillsammans som kommit fram till idén och vinklarna.

MinnaHöst1

I stunden är han väldigt inne på det här med blixtar, som han har använts sig av på flera av dessa bilder.

Mattias har lärt mig en del grunder inom fotografering och hjälper mig än idag då det finns mycket kvar att lära. För detta tycker iallafall jag att han förtjänar en stor applåd!

HöststolMinnaHöst11

Testade även på att göra en redigering som passar hyfsat bra till halloween. Så nu är jag väldigt nyfiken, vilken bild är er favorit och varför? 

blogstats trackingpixel

18 reaktion på “My bucket list – höstfotografering

    • åh så roligt att du gillar dem! 😀

      Håller i stunden på att lära mig att använda stativet, men gillar det starkt och tror det hjälper en hel del 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>