Mina favoritbars – Nakd Cocoa Mint

IMG_1804

Bars, älskar bars, speciellt naturliga sådana. Därmed tänkte jag att det kunde vara tid att presentera mina för stunden absoluta favoriter inom Raw Bars världen!

IMG_1802

Först ut och högst upp på listan har vi en helt naturlig bar med smak utav mint choklad. Sötad enbart av dadlar och russin. För mig är mint och choklad den absolut bästa kombon, smaken smälter i munnen och det kallar jag livsnjutning. Den passar likaså till mellanmål som till ett litet sött treat på kvällskvisten. Det enda kravet (enligt mig) är att äta den medvetet och inte under stress, du förtjänar att njuta av denna på riktigt! 

IMG_1809

Senare i veckan dyker en trio upp som är next up på listan, ps.. detta är inte sponsrat. Dock skulle jag väl inte klaga emot att få en korg eller två fyllda med bars, sååå gott. Har ni några favoriter som förgyller er höst?

 

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Mina favoritbars – Nakd Cocoa Mint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>