Födelsedagsbrunch

IMG_1585

Gårdagen bjöd på brunch. Eller rättare sagt bjöd jag hit några vänner på en födelsedagsbrunch. På bordet stod det frukt, bananvåfflor, päroncashewgrädde (recept här), höstiga smoothies med mango & äpple, apelsinjuice, te..

IMG_1587

Ida hade med sig sin helt fantastiska polaroidkamera. Gillar konceptet med små bilder starkt och hur häftig ser den inte ut på skala 1 till 10?!

IMG_1591

Jag känner bara en sak nu i efterhand: borde ha brunch oftare, det är ju himla mysigt! Blir även lite nyfiken på hur ni känner. När åt ni brunch senast? och vad brukar finnas på ert brunch bord? Scones, smoothies, pannkakor..

IMG_1600

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Födelsedagsbrunch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>