Stekpannemüsli med äpple & bär

Hallå! Hur mår ni? Jag mår faktiskt riktigt bra i skrivande stund. Sitter i min soffa, iklädd träningstights och jobbar på min powerpoint till det engelska tal jag ska hålla på tisdag.

IMG_1157

ja, det är till stor del på grund av skolan jag valt att prioritera bort bloggen de senaste dagarna. Förutom plugget nu har jag även jobbat, varit i Stockholm, färgat håret, övningskört och firat en av mina vänner that’s turning 18 on monday!

IMG_1158

Förutom att ha spenderat två timmar vid datorn denna morgon, har jag varit ute på en morgon tur i springskorna & gjort en alldeles underbar frukost, som jag delar med mig av i detta inlägg. Jag skojar inte, HELT FANTASTISKT GOD

IMG_1170

Bild1IMG_1148

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “Stekpannemüsli med äpple & bär

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>