Kantarellknäcke

f8MIfN572A_dtTHj9PEhghsSR6D-7-Pr3gUZ472JuVA

Vissa dagar är som gjorda för att äta frukostmat till kvällsmat.

IbcDdFtpt7dFqjjgLbOJKPN5lJObj-buWT9NKbgJPHkqd_KKSuV6Q1IIclQJmNCUT9_o0z1flHNWC9mtXS4k-w

På bilderna kan ni se helgens tallrik, varpå en favorit i knäckebröds-världen ligger. Ett knaprigt härligt knäcke på dinkel och speltmjöl. Som pålägg agerar hederlig gårdsgurka och höstens guld, kantareller, som jag stekt i en klick kokosolja och bregott.

mXHlwhyYQoq5xV_2h0tXxLqVzvqQLa4lW9J8eeIscoMAGMMluWX1z9sXfpnJ7Y37JV1iyiXaTyoaA1pSsYnRB8

Till detta mixade jag ihop en carob- & jordgubbssmoothie. Det ni behöver är 2 dl valfri dryck/mjölk (t.ex. havredryck), en näve jordgubbar, ½ till 1 banan, ½ msk carob & eventuellt 1 krm äkta vaniljpulver.

Efter bilderna tagits och mackan ni ser var uppäten. Då kunde jag inte motstå att göra två stycken likadana mackor till. Kantarell-tider är ju helt enkelt för bra!

blogstats trackingpixel

20 reaktion på “Kantarellknäcke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>