Pumpafest

anna

Igår blev jag bjuden på Pumpalunch utav min foodfashionista till vän. Kan stolt säga att vi invigde den färggranna delen av hösten, för hallå, både smaken, doften och utseendet på den Pumpasoppa Anna serverade kändes som höst om något. Dock blev det inte bara en Pumpasoppa utan Anna bjöd mig även på en himmelsk god dessert, Choklad- och Pumpabröd med Pecanströssel.

anna1

Bilderna är tagna med Annas kamera och receptet finner ni på hennes blogg.

anna3

Jag tycker verkligen ni ska gå ihop med en vän eller flera. Bestäm en råvara åt varandra, som ska agera huvudingrediens när den andre bjuder på lunch/middag/fika. Därefter har ni några härliga matträffar att se fram emot till hösten. Där ni både får agera kockar själva och bli bortskämda när ni inte behöver göra något mer än att smaka på det er vän skapat.  ÄR NI PÅ?

anna4

Anna gav mig brieost som tema. Om några veckor dyker även det upp här, ska först lista ut vad som ska bjudas på. Har nämligen aldrig lagat något med brie :)

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Pumpafest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>