Fredagskväll i oktober

IMG_0893IMG_0897Två snabba bilder från kvällens bord, vilket bjöds på när jag och ett härligt gäng tjejor träffades och bara pratade om allt & ingenting. Sådant som är välbehövligt efter en lång vecka.

Annars har jag ärligt talat haft en riktigt stressad eftermiddag, som fortfarande inte släppt helt. Utan sitter här och försöker andas ut, vilket jag egentligen inte borde göra vid datorn.. Det är bara en sådan dag, när alla måsten trycker lite extra i bakhuvudet. Dock ska faktiskt ta mig själv i kragen och försöka släppa detta helt till imorgon. Jag är bland annat bjuden på lunch imorgon hos Anna med temat pumpa, hur spännande??

Hur har ni det? Haft en fin fredagkväll?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>