Chokladmousse med dadlar & honung

IMG_0864

Nu vill jag bjuda er på ett någorlunda speciellt & eget recept på chokladmousse. Smaken påminner om chokladboll- och kladdkakesmet, vilket i mitt fall lockar fram den kärlek jag kände och känner för chokladsmet när man bakar. Skillnaden nu är att detta är i form av en lyxigare chokladmousse, perfekt att bjuda på till fikat. Vilket jag gjorde häromdagen, två portioner av detta recept och bjöd femton stycken nöjda gäster på en varsin chokladmousse. Till och med min skeptiska lillasyster gav tummen upp.

IMG_0865chokladmousse med dadlar och honungIMG_0879

Bilderna är dock inte från fikat, utan då använde jag mindre och genomskinliga glas. Utan detta är när jag själv njöt av moussen efter endast 5 minuter i kylskåpet.

IMG_0877

chokladmousse med dadlar och honung tillägg

blogstats trackingpixel

22 reaktion på “Chokladmousse med dadlar & honung

  1. Svar: Haha åh tack!! Det är precis det jag vill bli kopplad med – brunch! Kanske borde satsa på en helt och hållet brunchblogg istället haha.. :)
    Det här såg förresten galet gott ut! :)

  2. fina bilder! – vill förresten passa på att tipsa om att jag har en månadensblogg tävling på min blogg, länk till tävlingen finns under min header!

    • Åh, vilken dunder härlig kommentar!
      Om du testar den, säg gärna till och berätta om det vart tumme upp eller inte 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>