Krämig gröt med pärontopp

IMG_0578

En magisk frukost. Krämig som sjutton och smakerna bara gifter sig i mun. Två tips ni absolut inte får missa är Kokos- och ris drycken som ger gröten en härlig taste & zucchinin som bidrar med en len & krämig konsistens. Blir det någon vanlig gröt framöver? Don’t think soooo

IMG_0580krämig gröt med pärontopp

 

IMG_0581

Kokos/ris drycken kan självklart bytas ut om ni inte har den hemma. Havredryck, eko mjölk, kokosmjölk… Ta vad du gillar & har tillgång till :)

blogstats trackingpixel

22 reaktion på “Krämig gröt med pärontopp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>