Det var min onsdag det

IMG_0840_20150923210238622

Wow, vilken dag det varit. Sitter för stunden i min säng iklädd en vit stickad mysig tröja och känner mig något harmonisk. Vilket skiljer sig en del från gårdagens smått stressfyllda rytm. Ni skulle bara veta vilken kontrast det faktiskt är mellan mina tisdagar och onsdagar.

Frågan är vad jag gjort som gör att jag vill säga Wow? Egentligen inget speciellt, utan det har bara varit en relativt lugn dag med diverse vardagssysslor. Kortfattat såhär: Sovmorgon, låg kvar i sängen till halv nio. Körde en kort yinyoga strecth still in bed. Jag mår sååå galet bra av lugn stretch på morgonen!!

IMG_0717

Frukost och plugg i soffan till tio. 2 kilometers lugn promenix innan tåget tog mig till skolan. En ENDA lektion och lunch.  Följt av körlektion, som dock var väldigt nervöst med lite missar här och där.

IMG_0719

Sprang därefter av mig på gymmet i form av 15 minuters uppvärmning och 10 minuters svettiga intervaller på löpbandet.

IMG_0720

Väl hemma möts jag av en syster yster som vill fotas och plocka äpplen.

IMG_0671IMG_0674

Ställde mig i köket och gjorde Rödbetspaj till kvällsmat. Vilket är så hejdundrans gott (receptet kommer) Till detta blev det även ett glas nypressad äpple- & ingefärsjuice.

IMG_0797

voilaIMG_0793

 

blogstats trackingpixel

14 reaktion på “Det var min onsdag det

    • Jag valde samhäll, dels för att jag inte är säker på vad jag vill jobba med. Men också för att jag gillar att analysera, skriva & är allmänt intresserad av världen/kulturer.
      Dock skulle jag nu i efterhand mer än gärna gått en blandad linje av samhäll, media och ekonomi. Egentligen fattar jag inte varför jag INTE valde media, då jag älskar att fota, skriva & allt annat som har med media att göra!
      Haha, trots detta är jag nöjd med mitt val :)

  1. Älskar att stretcha på morgonen! Kroppen väcks upp med energi och man blir pigg, inte som när man bara ligger där och halvsover och tänker att snart blir jag nog pigg haha :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>