Ris- och kokosdryck

IMG_0181

Paket från Bodystore. Alltid lika underbart! Denna gång beställde vi bland annat hem 6 stycken 1 liters ris- och kokosdrycker. Vilket visade sig vara ett riktigt bra köp, två och snart tre är redan slut. 

IMG_0183_20150921070734720

Dock är jag inte förtjust i att dricka den som den är. Utan jag har använt den till att förgylla min gröt, smoothies och muffins av olika slag. Ni kan alltså förbereda er på kommande recept. Bland annat en krämig havregrynsgröt med zucchini och varm pärontopping. Nästan så att jag aldrig mer vill äta vanlig gröt igen.. Definitivt något ni inte vill missa!

IMG_0175

blogstats trackingpixel

15 reaktion på “Ris- och kokosdryck

  1. oj vad spännande! har själv bara hållit mig till oatlys havremjölk när det kommer till den här typen av drycker, men det kanske är dags att vidga sina vyer.. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>