Bönpasta med linsbollar & fetaost

IMG_0427

Jag har gått och blivit kär. Helt galet förälskad. Jag längtar redan till nästa gång vi ses. Vill ha dessa till både frukost, lunch & middag. Nu kanske ni undrar varför jag helt plötsligt vill äta upp ”the love of my life”. Jag har inte drabbats utav cute aggression, utan den nakna sanningen är att jag för stunden gått och förälskat mig i vegetariska bollar av olika slag (främst falafel & linsbollar)  Dock tycker jag inte vi ska sörja, då ätbar kärlek också kan bidra med genuin lycka.

IMG_0423frasiga linsbollarIMG_0428

Bönpastan är av märket Risenta (hittas i de flesta mataffärer). Kokas i ca 3 min & hälls sedan över i ett durkslag. Jag förgyllde min pasta genom att röra ihop det med saft från 1/2 liten citron, smulad fetaost, tre skivade körsbärstomater & färsk broccoli.

IMG_0434

 Magiska färger, eller vad säger ni?

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Bönpasta med linsbollar & fetaost

  1. Jag håller helt och hållet med!! Veggobollar kan bli såå gott och jag älskar att de kan varieras! Till jul förra året provade jag att blanda ner saffran i en smet och gjorde en med kanel-morot. Tänk att mat kan va så gott!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>