Blåbärsgranola i stekpannan

IMG_0329

Åh, vad jag älskar att gå all in på frukosten. Duka fint, laga gott och bara njuta. Jag hoppas även att ni haft en bra start på dagen, om inte så vill jag ge er some inspiration inför morgondagen. GÖR NÅGOT DU MÅR BRA AV OCH TITTA DIG OMKRING, för du är himla bra som du är!

IMG_0287 1

granola i stekpannaIMG_0318IMG_0327

I bakgrunden skymtar ni ett nybakat bananbröd, vilket receptet kommer dyka upp på i veckan. Så om ni tycker det låter spännande ska ni hålla utkik!

Hur känner ni annars för frukost? Är det något ni älskar och lägger mycket tid på eller hamnar den lågt på prioriteringslistan?

blogstats trackingpixel

31 reaktion på “Blåbärsgranola i stekpannan

  • Åh vad glad jag blir! Skulle gärna haft en frukoststund med flera frukostfantaster där ute, tänk vad vi skulle kunna skapa

 1. vad mysigt! Och det ser väldigt gott ut. Det bästa jag vet är att börja min dag med frukost och en kopp med te i lugn och ro. Så jag brukar försöka lägga ner en hel del tid på en god frukost. Dock har det blivit världens snabbaste frukost fix dom senaste veckorna, då jag håller på och renoverar min lägenhet som jag har köpt :)

  • Jag mår alltid som bäst efter en härlig frukoststund. Men som sagt går det ju i perioder, i vissa veckor blir det i farten andra veckor på ett annat sätt :) så ser det ut för mig iallafall :)

  • Tack så hjärtligt!!

   Hmm.. Borde verkligen testa blomkålsriset någon dag, får se kanske dyker upp på bloggen snart 😉
   Är även sugen på att göra pizza på blomkålsbotten. Är det något du testat? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>