Fredagsnjutning

IMG_0243

Att njuta av sin fredagskväll måste möjligtvis inte innebära att äta choklad. Utan en mysig fredagskväll kan göras på miljontals olika sätt. Kanske var det just idag en perfekt tid för en springtur, sträckläsning, Eller kanske gjorde du som jag och… mös i sängen, iklädd myskläder, fluffiga tofflor tillsammans med en gigantisk kopp te och en 50 gram helig råchoklad.

IMG_0273

 

Om ni inte hann njuta av något gott idag och gillar choklad. Då kan jag tipsa er om ett hälsosamt lördagssnacks för oss livsnjutare. Vilket är märket Cocoa; 70 % råchoklad.

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Fredagsnjutning

  1. Oj vad jag kände mig träffad där. Åt minnsann ett halvt 200g marabou…man ska aldrig ha sådant liggandes hemma! Tur jag ska börja morgondagen med ett yogapass :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>