Overnight oat with apple and ginger

IMG_0135

Ja, här kommer ytterligare en variant på overnight oatmeal. Fast en ny sådan! Den här varianten skriker, ropar och sjunger ”att nu är det höst”. Vilket passade ypperligt nu när jag börjar känna av mer & mer höstiga-vibes.

IMG_0122overnight oat with apple and gingerIMG_0145

Det är nu våra äppelträd ger oss möjligheten att plocka korgar fulla. Dessa äpplen kan sedan användas till att baka paj eller varför inte att göra den där overnight oaten som finns publicerad på en blogg. (Där bloggerskan fått för sig att hennes hjärta är gjort av kokos) I vilket fall som borde du passa på att göra den där oaten för precis som bloggerskan verkar smått galen, är denna oat helt galet god.

IMG_0125

Glöm inte bort att ingefäran boostar ditt immunförsvar och hjälper dig att minska risken för att bli en av de som drabbas under dessa förskylningstider.

 

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Overnight oat with apple and ginger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>