Overnight oat med bär

IMG_9928

Overnight oatmeals, ni som har följt mig ett tag vet förmodligen redan om min kärlek till denna smidiga frukost. Oftast brukar jag mixa mina overnight oats, då jag gillar konsistensen som mixade havregryn ger gentemot hela. Men denna gång har jag bara rört om med en sked och toppat med massor av granatäpplekärnor. Vilket är riktigt gott det också!

IMG_9936overnight oat med bär

blogstats trackingpixel

14 reaktion på “Overnight oat med bär

  1. måste nästan prova detta, känns smart när man är morgonstressad som jag, hehe!

    SVAR: men tack raring! Det är verkligen så härlig grej, alla är glada & massa kärlek i luften. Hoppas folk i din närhet börjar gifta sig snart, hehe 😉 kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>