Ny morgonrutin

IMG_9909

Vet ni vad jag börjat att göra? Jo på kvällen tar jag några skivor gurka, fyller ett glas med vatten och lägger även i gurkorna där. Ställer detta glas i kylskåpet. När jag sedan vaknar på morgonen har jag ett glas med kallt och fräscht vatten att dricka!

IMG_9915

Häromdagen kom jag över ett blogginlägg, där personen i fråga höll i ett glas med gurkvatten. Vilket inspirerade mig och nu står jag här, inte lika torr i munnen och betydligt piggare på morgonen. Jag älskar älskar vatten men jag har aldrig tyckt att det smakar lika bra på morgonen, jag menar, vatten ur kranen precis när man vaknat.. Inte alls lika gott och härligt som det här med gurkvatten.

IMG_9918

Kommer fortsätta med detta och försöka bli ännu bättre på att förse min kropp med ännu mer utav ett av det viktigaste tingen för hyn, energin och resten av kroppen: VATTEN 

 

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Ny morgonrutin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>