En personlig almanacka

IMG_0020

Om vi ska överblicka mig och min relation till kalendrar har den hittills varit ganska komplex. Jag har de senaste åren köpt mig vanliga standard kalendrar för att sedan komma på mig själv med att inte använda dem. Nu är det slut på den ovanan. För en kalender är så välbehövligt. Speciellt nu när jag går sista året på gymnasiet, har ett extrajobb och är allmänt busy med att försöka minnas alla möjliga ting.

IMG_0021

Precis som talesättet ni förmodligen hört gällande kärlek, så stämmer det ”kind of” in på mig och min historia med kalendrar: ”man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins”. Haha, dock skulle jag kunnat hoppa över grodorna om jag redan från början lagt extra energi på att hitta en speciell almanacka som gör mig motiverad att fortsätta.

IMG_0025

Jag valde att designa min egen personliga almanacka här. vilket passade mig perfekt då jag fick möjligheten att använda mina egna fotografier. Mitt tips är alltså att köpa en kalender som ni vet kommer motivera er till att vilja skriva. Jag är nu så nöjd med min kalender att det istället kommer vara svårt att inte kolla i den var tredje minut.

IMG_0008

Jag valde storleken mellan, vilket var alldeles lagom för mig. Lagom storlek att bära omkring på. Lagom med utrymme att skriva på. Lagom för att få plats på mitt nattduksbord. Lagom storlek för det mesta helt enkelt.

IMG_0001

Har ni någon almanacka? Är ni slaviskt fästa vid er eller har ni, precis som jag hade innan, svårt att fortsätta?

blogstats trackingpixel

27 reaktion på “En personlig almanacka

 1. Ja jag hoppas att det blir bättre snart! Är jobbigt att vara så trött hela tiden men så är det vid utmattning :( Ska till läkaren iaf på onsdag.

  hih ja jordnötssmör är såå gott, älskar den som är crunchy :) Tillsammans med kvarg, frukt och granola är det rena munorgasmen, haha 😀

  Jag skulle aldrig klara mig utan min almanacka/kalender, det är ett måste att ha på mitt jobb ;p

 2. Jättefin! Jag är också en sån person som har väldigt svårt att fortsätta använda almanackan, det brukar funka de första veckorna typ och sen rinna ut i sanden. Nästa almanacka jag köper ska nog vara en sån som din, verkar superbra! :)

  • Känner igen det där!
   Ja det tycker jag absolut, vad kul! Jag är verkligen super nöjd :):)
   Försöker fortfarande hitta mitt sätt att skriva i den så att det inte blir allt för rörigt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>