Buckwheat Acai Bowl

IMG_9833

Acai, det där superbäret som verkligen inte gjort mig besviken.  Har bland annat använt det till att göra mig en riktigt läcker bowl. Hela grejen med att äta smoothie ur en skål med massa topping är ju så galet bra. Vem är geniet bakom den idén? I vilket fall som kickstartar jag min morgon med en bowl fylld med naturlig energi!

IMG_9836

Buckwheat Acai BowlIMG_9852

Det finns mängder med acai bowls där ute, men jag undrar om någon testat sig på att ha frusna vindruvor i? Jag tyckte iallafall det blev kalasbra & kommer fortsätta testa mig fram till den bästa bowlen.

blogstats trackingpixel

21 reaktion på “Buckwheat Acai Bowl

 1. Åh, vad gott det ser ut! Har aldrig provat att ha i vindruvor, ska kanske göra det nästa gång jag gör en.
  Köpte för övrigt en kokbok igår som hette ”smoothie bowls” som eliq maranik har skrivit. Fanns massa olika recept där, som jag tänkte prova för att få lite variation, Haha 😀

 2. Tack så mycket! :) Jag hoppas också att jag börjar må bättre snart.

  hihi okej då ska jag kolla receptet på det nu 😀

  Mums så gott det där ser ut! Jag har hört talas om ”acai bowls” men aldrig provat det. Något som jag däremot älskar är en skål med kvarg, frukter, granola, walden farms chokladsyrup och ibland även jordnötssmör i – yummie!! 😀

 3. *ler stort* Jag gillar ditt bloggnamn, hur kommer det sig att du heter det? =)

  Svar: Tror inte jag hört talas om Zara home tidigare … Men kul med tips 0)

  • yey! Vad kul att du uppskattar mitt bloggnamn! Det är såhär att jag hela mitt liv (verkligen sedan barnsben) haft en stor kärlek för kokos. Både den ätbara sorten och som doft. Att jag sedan valde ordet kokoshjärta beror dels på att någon en gång sade ”Minna du använder så mycket kokos att förmodligen något av dina organ snart består av kokos” Hjärtat är ett organ och även det man brukar använda för att påpeka sin kärlek till någonting. Tänkte även att det var ett passande namn för en blogg med mycket recept :)

 4. Nja det är sådär, jag känner mig fortfarande trött, har svårt att sova och vaknar ofta, ingen matlust, huvudvärk osv så det har inte blivit så mycket bättre. Men ska ringa läkaren imorrn igen så får jag hoppas på en läkartid.

  ja jordnötssmör är såå gott! 😀 Skulle kunna äta en hel burk på en gång men tyvärr får jag begränsa mig då det är en hel del kalorier 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>