Crunchy stuff

bloggbilder15

Idag fick jag världens cravings efter ”crunchy stuff”. Crunchy jordnötssmör. Granola. Och även denna underbara dadelcrunch, som jag senast åt i maj. Vilket känns som hundra år sedan (kanske inte riktigt 100 år, men nästan) Kände därför att vi alla behövde bli påminda om dess existens, för den här kombon får inte försvinna ut i tomma intet. För hur ska vi då kunna njuta av den?

bloggbilder15dadelcrunchbloggbilder15

blogstats trackingpixel

16 reaktion på “Crunchy stuff

  1. Ja det är inte kul att vakna med huvudvärk :( Har haft det nu i väldigt många dagar, men det är när jag mår som jag gör :/

    Mums så gott! Jag älskar också granola och crunchy jordnötssmör :) Men har du lagt ut recept på det crunchy i inlägget? Jag ser inget recept :)

    • Åå, håller alla tummar jag har för att du ska må bättre!!

      Ja, verkligen så gott! Tack för att du uppmärksammade det, var något fel på bildformatet. Men nu är det fixat 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>