Overnight Oatmeal med svarta vinbär

IMG_9679svarta vinbärIMG_9681

ahhhhh! Den ser helt magisk ut. Lila med små söta prickar. Skulle nog kalla detta för en riktigt fotogenisk frukost. Förutom att den blev väldigt fin måste jag även berätta att Overnight Oatmeals är min absoluta favorit frukost.

IMG_9685

Visste ni att Svarta vinbär innehåller mer c-vitamin än apelsiner? C-vitamin gynnar vårt upptag av järn, vilket gör att jag mer än gärna frossar i dessa bär.

IMG_9682

De svarta vinbären får en betydligt mildare smak i denna oatmeal än vad de har i vanliga fall. Toppat med en skivad jordgubbe som by the way kommer direkt från trädgården, kokosgrädde och lite annat smått & gott. Den här njöt jag av tillsammans med en bok, ”The fault in our stars”, som jag nu bestämt mig för att läsa. Jag gillade filmen starkt och har hört att boken ska vara underbar den också. Så nu kör vi på det.

blogstats trackingpixel

29 reaktion på “Overnight Oatmeal med svarta vinbär

 1. Svar: Det är en väldigt fräsch kombo som alltid funkar! De flesta gillar de smakerna tillsammans! =) Hehe, det är ett härligt jobb tycker jag! =) Sprida hälsa! =)

  • Har du tips på någon mer juice? :)
   Förstår det! Jag skulle även tycka det vore roligt att använda juicepressen på jobbet, hehe är ju hur kul som helst att pressa där i :)

 2. Mums så gott!! :) Fast jag har adlrig provat overnight oatmeal men det verkar gott. Vanlig havregrynsgröt älskar jag iaf, så gott! 😀

  hehe ja jag brukar gå upp typ 05.40 när jag ska jobba. Då går jag hemifrån kring 06.30, och så tar det ca 30 minuter att gå. :) Men för mig är det inga problem då jag är morgonpigg av mig 😀

  • Då måste du testa Overnight Oatmeals, bästa ever. Finns så otroligt många sätt att kombinera dem på också :)

   Ah, skönt! Jag brukar säga att jag är hyffsat morgonpigg vilket för mig är 8-9 tiden 😉 så när jag går upp vid halv sju är jag lite trött hehe.. Men det går över efter en energirik frukost 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>