Päron- & kokosbollar

IMG_9653

Smaker som kokos, päron & vanilj är som gjorda för varandra. Vilken tur att jag upptäckt denna trio och därmed kunnat använda dem för att skapa ett par riktigt läckra energibollar. Jag menar detta är bokstavligt talat amazing balls.

IMG_9647

Energibollar är perfekt till mellanmålet på språng, speciellt nu till hösten när både skola och jobb sätter igång. Energibollar är en av mina favorit kvällssnack, tänk er att mysa ner sig i soffan med en bok eller framför en serie. Tillsammans med dessa bollar & en stor kopp chai-te. Magiskt. Ps. De passar även utmärkt för er som inte tål nötter.

IMG_9654

päron och kokosbollarIMG_9645

blogstats trackingpixel

21 reaktion på “Päron- & kokosbollar

  1. Mums vad gott det lät! :) Jag har något recept på bananbollar men har inte ännu provat dem.

    Ja fröknäcke är dömumsigt, jag älskar det! Särskilt med smör och ost på, hihi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>