Brownie med blåbärstäcke

IMG_8596_20150809130449532

 * Jag känner en kärlek för det krispiga smulpajslagret i blåbärspajer *

* Jag blir smått knäsvag vid tanken på ett par härligt krämiga Brownies *

Känner du igen dig i någon av dessa ovanstående alternativ? Då finns det bara ett alternativ, testa detta recept!

IMG_8590_20150809131142363

Det är jag och Anna som skapat detta dunder recept. Vi ville helt enkelt göra något nytt och spännande genom att slå ihop sådant vi båda gillar. Vilket resulterade i en helt fantastiskt Brownie med blåbärstäcke.

brownie

IMG_8595

Det är helt crazy bananas att en ytterst säregen kombo på sötpotatis och svarta bönor kan skapa något så gott. Men det stämmer, saker kan vara galna! Så låt er inte skrämmas och ge denna kombo en välförtjänt chans.

IMG_8614 IMG_8610Tips till servering: kokosgrädde! Det du gör är att ta det översta/krämiga lagret på kokosgrädden och vispa med en elvisp. Du kan även använda kokosmjölk, dock måste du ställa in den en stund i frysen innan. Det viktigaste är att du använder det krämiga lagret.

blogstats trackingpixel

15 reaktion på “Brownie med blåbärstäcke

  1. Mums så gott! Jag älskar brownie :)

    Åh det lät inte alls fel med pannkakor, det är ju såå gott 😀 Älskar att äta det med nötchokladkvarg och banan :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>