Chiapudding med Äpple & Nypon

När jag vaknade i morse hade min syster råkat tappa ut min chiapudding på golvet. En ny variant som jag experimenterade fram i köket i går kväll. Att tappa glaset i golvet skulle lika gärna kunnat hända mig, så det är lugnt. Dock var jag himla sugen på att äta den där chiapuddingen, så jag tog några djupa andetag och gjorde en ny. Vilket var en himla tur, eftersom jag upptäckte att den även smakar bra efter ynka 15 minuter i kylskåpet. Yey!

IMG_9019

chiapudding äpple & nypon

IMG_9016 Kanel och äpple påminner om julens smaker, dock gör nyponskalsmjölet att denna Chiapudding passar utmärkt till sommar- och även höstmornar.

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “Chiapudding med Äpple & Nypon

  1. hehe okej då förstår jag att mataffärerna är ”heaven” 😀 Ja maxi är min favorit, älskar att handla där och tycker alltid det är kul att handla mat, haha. Så jag ser faktiskt framemot morgondagens ICA-handlande 😉

    Åh dina frukostar lät inte fel de heller! Älskar havregrynsgröt, så mumsigt! Jag brukar ha lite kakao och mosad banan i och så mjölk, yummie 😀

    Jag har aldrig provat chiapudding, hr hört så blandat om det. Vissa gillar det och andra säger att det är rätt ”slemmigt” 😛

  2. Ja havgregrynsgröt med banan är riktigt gott! Sen gillar jag det ”traditionellt” också med lingonsylt och mjölk :) För ett tag sen var jag helt galen i gröt och åt det även till middag ibland, hihi.

    hehe okej, jag kanske får prova chiapudding nångång då :) Så får jag själv avgöra vad jag tycker om det, är ju svårt att säga nu då jag inte har provat det ännu. hihi apropå frukostar, nu ska jag snart göra mig en riktig mumsig helgfrukost 😉

  3. Bra tips, den låter väldigt god! 😀 Sv: Jag är faktiskt inte säker, jag ska kolla upp det, men hon är ju av lite kraftigare modell, D-ponny och svartvit skäck. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>