Sparkling Brunch – Tips & tillbakablick

IMG_0297När jag fyllde sjutton år. Rättare sagt snart ett helt år sedan. Om nu 26 oktober räknas som snart? I vilket fall som höll jag i en Sparkling Brunch för att fira min födelsedag. Brunchen inträffade visserligen två dagar senare än my actual birthday. (vilket är den 24:e, viktig info)

IMG_0307– Det jag gjorde var att bjuda hem ett härligt tjejgäng. Samt inredde och fixade till huset, så att det skulle passa till temat.

IMG_0302IMG_0304IMG_0298IMG_0301– Bjöd på en härlig brunch med flera alternativ. Smått och gott. Såsom mandelfrallor, mammas rostbröd, marmelader, kladdkakemuffins, yoghurt med mango/granola, bananpannkakor, jordnötssås, sparkling juice (kolsyrad) i champagneglas…

IMG_0309– Jag placerade ut bilder på välkända killar vid varje tallrik på bordet. När gästerna anlände fick de dra en varsin lapp, på lappen stod det en av killarnas namn. Vilket blev deras ”kavaljer” under brunchen. Tyckte själv att det var ett härligt sätt att sköta bordsplaceringen på. Jag fick den allra sista lappen, vilket blev ögongodiset Chace Crawford från Gossip Girl.

4– Hade även planerat in en tipspromenad med bland annat frågor som ”vem är surast?”, ”vem är stabilast?” & ”Vem kommer bli på smällen först?”. Svarsalternativen var våra namn. Och de rätta svaren fick vi genom olika tävlingar. Som bilden här ovan, vem var surast? jo den som klarade av att äta upp en citron först, utan att göra en min.

  En riktigt mysig brunch och även en idé som kan användas som inspiration inför framtida bruncher :)sparkling

 

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Sparkling Brunch – Tips & tillbakablick

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>