Smultron- och nötsmörstopping

Låt mig presentera min kvällsmat för ett par dagar sedan. Eller denna åt jag tillsammans med en smörgås och ett krämigt kokt ägg. Var så otroligt sugen på frukostmat att jag helt enkelt valde att äta frukostmat till middag. Jag kan lova er att smultron och varm nötsmörstopping = en himmelsk kombo.

IMG_8026

Toppingen: Börja med att ta fram en stekpanna, klicka i ca 2 msk kokosolja och låt stekpannan bli varm. Ha sedan i 1/2 dl havregryn och sänk till medelvärme. Rör om med en stekspade. Tillsätt därefter valfri mängd solrosfrön, pumpafrönmullbär, hackade dadlar och runt 1 msk valfritt nötssmör (om det är osaltat nötssmör, ha i en nypa flingsalt). Rör runt tills detta blandats ut med resterande ingredienser.

Därefter: Ta fram ett glas, ha i havregurt eller krämig yoghurt, varva sedan med topping och smultron. Klart!

IMG_8015

blogstats trackingpixel

11 reaktion på “Smultron- och nötsmörstopping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>