Q & A – 5 years journal

IMG_8446

Idag kom mitt efterlängtade paket ifrån Adlibris. Där i befann sig en bok skriven av Potter Styles vid namn Q & A a Day. Alldeles lagom i storlek och med en ytterst vacker guldnyans, så kunde jag inte låta bli att förälska mig i den vid första ögonkastet.

IMG_8470Boken innehåller 365 frågor, lika många frågor som dagar på ett år. På varje sida finns det även fem kolumner, vilket innebär att när jag svarat på alla frågor, kommer jag kunna svara på dem igen och igen. Vilket pågår under hela fem år. tamron

Boken passar alla som gillar att skriva och svara på frågor. Även dem som känner att de vill skriva men inte finner tiden. Utan det är bara en fråga och några rader att svara på. Därmed ska det inte kräva alltför mycket tid eller energi. Jag ska förmodligen göra det till en kvällsrutin, samt se till att ha med mig den när jag reser.

IMG_8458IMG_8484

Det ska bli riktigt spännande att gå tillbaka och se hur svaren skiljer sig ifrån år till år.

IMG_8461

Jag köpte min på Adlibris för 170 kr. Den finns även på bland annat Bokus hemsida. Förutom att den är perfekt för eget bruk, anser jag att det även är en grym födelsedagspresent eller julklapp. Så kära vänner och familjemedlemmar, nu är det så att jag möjligtvis avslöjat vad du kommer få i present, hehe, congrats!

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Q & A – 5 years journal

  1. Men vilken rolig bok :) Själv hämtade jag ut ett stort paket från adlibris igår med massa kurslitteratur till högskolan :) Och tro det eller ej men längtar tills jag kan sätta mig in i de böckerna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>