Kokos- och apelsin night oat

IMG_8049 1  Blev häromdagen introducerad till en läcker tropisk Overnight Oatmeal variant. Det är underbart att ha vänner som även dem har ett intresse för den här sortens mat. Här är min vän Annas recept, fast med mina mått:

Kokos- och apelsin night oat
1 dl havregryn
3/4 dl apelsinjuice
1 1/3 dl kokosmjölk (den tjockare/krämiga delen)
1 krm vaniljpulver
1-2 hackade dadlar
2 msk kokoschips (går även bra med kokosflingor)

Gör såhär: Ha i alla ingredienser i ett glas/jar. Blanda väl och låt detta stå under natten. Toppa sedan med ytterligare kokoschips. 

IMG_8054

För att namnet inte skulle bli alltför långt och för att variera lite döpte jag denna till Night oat. Vilket klingar rätt bra, iallafall i mina öron. På tal om variation kan ni ju kika in några av mina andra varianter: Skidgröt, Overnight Marmelad-oat & Carrot and Banana.

IMG_8052

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Kokos- och apelsin night oat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>