Päroncashewgrädde

ilq2k8OEbkMukkdC3xE7mNx21duF0Q1ra-vZextx27oyNURfwnKLX255fNPOM51-g-6adWJfPplkM5mxaubWJgIbland är man inte sugen på det gamla vanliga och vill servera något nytt till fikat. Då vet jag vad du måste testa, päroncashewgrädde, en magisk topping. Som även är Raw, vilket innebär att alla näringsämnen är bevarade.

Servera den ovanpå din kladdkaka (recept här), ät det till fruktsalladen, använd som topping på gröten och ja möjligheterna är många. Ett annat tips är att ta det som blir över, eller hela satsen. Lägga i ett glas och ställa i frysen ca 1-2 timmar, ta ut och vips så har du en riktigt god glass.

pWH3fdcttWCzpWn_KjCNAniKCELlFe-aWwGYoEXD24whvT5RAU_f2RY6757ua8wdS8kHE_wiLthCtxeG4v2LxE

För att skapa den här härliga grädden behöver du ett moget päron, en näve cashewnötter (får gärna ha legat i blöt en stund), 1-2 tsk vaniljpulver och ev. lite vatten.

Gör såhär: Skala päronet, skär ned i mindre bitar och lägg detta i en matberedare/mixer. Mixa tillsammans med cashewnötterna och 1 tsk vaniljpulver. Smaka av, kanske behövs ytterligare vaniljpulver och några msk vatten. Detta beror helt på hur du vill att konsistensen ska vara. Allt från helt slät som vispgrädde till en tjockare konsistens med små bitar av cashewnötter kvar. Detta är helt upp till dig.

xsbarpvpWeCZUDFX9eM9faHmD49PV7Pr9OMA-SA9G9M2TdENWSdG1gg7m4HRtw8aufQH9xksqLr1g3kVqRZyOk

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Päroncashewgrädde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>