Overnight Marmelad-oat

IMG_3910Nu kommer den där Overnight Oatmealen på tal ännu en gång. Men jag kan helt enkelt inte sluta, skulle kunna placeras i ett fack för beroende. Fast i detta fall tycker jag det bara att det är positivt, kan mer än gärna leva med detta beroende livet ut.bloggbilder13

Denna gång fick jag för mig att testa ännu en ny variant. St.Dalfours marmelad fick hoppa in som smaksättning, och på tal om deras marmelader: Så är dem rikligt smakfulla och utan tillsatt socker. Vilket resultarar i en toppen marmelad! Favorit smaken är nog Päron, dock kommer Granatäpple hack i häl. Om ni inte prövat dessa marmelader kan jag bara säga, gör det!

Här kommer också ett recept på Overnight Marmelad-Oat:

2 dl havregurt/yoghurt

1 dl havregryn

ca 1 msk marmelad

1 msk kokosflingor

Mixa och ställ in i kylskåpet under natten.

IMG_3905

 

Om ni istället vill testa någon av mina tidigare varianter finns de här: Skidgröt och Banan & Carrot.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Overnight Marmelad-oat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>