Carrot and banana – Overnight Oatmeal

Collage4En av mina stora frukostfavoriter är Overnight Oatmeals. Min absoluta number one är skidgröten som jag berättat om tidigare. Igår kväll fick jag dock för mig att testa på en ny variant och körde som jag ibland gör bara på känn. Vilket resulterade i en mycket god Overnight Oatmeal med smak av banan och saftig morot. Denna frukost blev tipp topp som energi inför ett intervall pass. Jag älskar träning och känslan av att bli riktigt varm i kroppen. Dock har jag svårt för att ta mig ut på intervall pass i löparspåret, därför passar det mig utmärkt att mitt gym har erbjuder ett löparpass med löparteknik och intervaller tillsammans med andra.

IMG_3207

Carrot and Banana – Overnight Oatmeal

1 msk fin riven morot

1/2 banan 

1 msk kokosflingor

1 msk citronsaft

1 1/2 dl havredryck (eller annan mjölk)

1/2 dl havregurt (eller annan yoghurt)

1-2 kryddmått eko vaniljpulver

1 klick honung

Mixa detta och häll sedan i ett glas/skål som får stå under natten.

På morgonen kan man sedan toppa med vad man vill. Jag toppade denna gång med hackade mandlar (som jag torr rostade i stekpannan), kokosflingor, några mullbär och andra halvan av bananen.

Collage4

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Carrot and banana – Overnight Oatmeal

  1. Sv: Det var den också ^^

    Din lät ju inte helt fel häller :) Har dock aldrig själv riktigt fattat tycke för overnight oats. Kall gröt går inte riktigt ihop för mig. Älskar däremot chiapudding!!
    Kram<3

    • Det tycker jag verkligen att du ska!
      JA, men vanlig gröt kan ju vara väldigt gott också. Själv gillar jag nog mest havregrynsgröt kokt med blåbär, kardemumma & kanel! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>